Hirdetés

Sztereó 3D-s tapizható LCD-PC-vel újít a HP

A HP bejelentette, hogy hamarosan érkezik a TouchSmart 620 3D névvel illetett LCD-PC-jük, melynek különlegessége, hogy a kijelzőbe épített panel képes a sztereó 3D-s tartalmak megjelenítésére, ráadásul még érintőképernyős is. A 23 hüvelykes megjelenítő 120 Hz-es frissítést használ, így aktív szemüveg szükséges a 3D-s látvány élvezéséhez, de a gyártó két darab pápaszemről gondoskodik. A LED-es háttérvilágítású megjelenítő felbontása 1920x1080 pixel, továbbá a kijelző magassága, illetve a pozíciója állítható.

A kijelző mögött egy Intel Core i5-2400-as processzor dolgozik, melyhez 8 GB rendszermemóriát társítanak a tervezők, de ez a kapacitás később 16 GB-ra bővíthető. A processzorba épített IGP nem lesz aktív, mivel túl gyenge ahhoz, hogy kiszolgálja az első bekezdésben taglalt igényeket, így a helyében egy dedikált VGA lép, melynek szerepét egészen konkrétan az AMD Radeon 6670A jelzésű MXM modul tölti majd be 1 GB VRAM-mal a fedélzeten. A HP a játékok sztereó 3D-s megjelenítéséhez a TriDef szoftverét használja, de a vásárló természetesen más keretprogramot is vásárolhat a termékhez.

Az adatok tárolását 1,5 TB-os merevlemezre lehet bízni, az archiválásért pedig Blu-ray kombó felel. A hangzásvilágról Beats Audio hangrendszer gondoskodik, továbbá a termék rendelkezik 3D-s képek készítésére alkalmas webkamerával, tévétunerrel, kártyaolvasóval, Bluetooth adapterrel, valamint IEEE 802.11b/g/n-es Wi-Fi és Gigabit Ethernet modullal is.

Az egérrel és billentyűzettel is megspékelt HP TouchSmart 620 3D előtelepített 64 bites Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel érkezik, előreláthatólag a hónap közepén. Az ajánlott fogyasztói ára 1600 dollár lesz, de csak az ünnepi szezon alatt. A következő évben már 1900 dollárt kell fizetni érte.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés