Hirdetés

Beelőzte a 16 hüvelykes Macbook Prót a Honor

Persze a vállalat a saját fejlesztését MagicBook Prónak hívja, de szokás szerint szemtelenül hasonlít az Apple notebookjaira.

Amíg mindenki a régóta pletykált, 16 hüvelykes Macbook Pro notebookra vár, addig a Honor úgy döntött, hogy kiadja a saját, 16,1 hüvelykes, MagicBook Pro nevű fejlesztését. Ez a mobil masina rendkívüli módon másolja az Apple dizájnját, ami a MagicBook sorozat korábbi tagjainak fényében egyáltalán nem meglepetés, de továbbra sem túl eredeti koncepció.

A kijelző a már említett mérettel rendelkezik, a felbontása pedig 1920x1080 pixel, emellett a keret rendkívül vékony, vagyis maga a váz nem nagyobb egy 15,6"-es notebookénál. A 16,9 mm vékony alumíniumvázon belül nyolcadik generációs Core i5 vagy i7 teljesíthet szolgálatot, a grafikus számításokról pedig egy GeForce MX250 gondoskodik 2 GB-os GDDR5 memória társaságában. A rendszermemória kapacitása 8 vagy 16 GB lehet, míg az adattároló 0,5 vagy 1 TB-os SSD közül választható ki.

Az 56 Wh-s akkumulátor a gyártó mérései szerint akár 14 órára is elég, azt azonban nem részletezték, hogy ezt milyen körülmények között mérték. A gépen lesz még egy USB 3.1-es Type-C, három USB 3.0-s Type-A, egy HDMI és egy 3,5 mm-es jack aljzat, továbbá a kétantennás Wi-Fi is a konfiguráció része, a billentyűből kibillenthető webkamera mellett.

Az 1,7 kg-os notebook egyelőre csak Kínában lesz elérhető, az Egyesült Államok tarifájára átszámítva 700 dollár körüli kezdőáron. Arról nincs még adat, hogy más piacokra mikor érkezik, ha jön egyáltalán.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés