Hirdetés

IFA 2020: Honor notebook profiknak

A MagicBook Pro új hardvert kap, de ami fontosabb, hogy a kínai piac után megérkezik Európába is.

A Honor MagicBook Pro nem igazi újdonság, a korábban kizárólag kínai piacon elérhető termékről megjelenésekor mi is beszámoltunk. A kínai cég most az IFA kiállításon egy új változatot mutatott be, nagyon hasonló, bár a kirakott példány esetében sötétebb burkolattal, a 2020-as évnek megfelelő hardverrel, és ami talán a legfontosabb, európai elérhetőséggel.


[+]

Az aktuális MagicBook Pro – ellentétben a 2019-es változattal – az AMD-re épít, belsejében Ryzen 5 4600H processzornak örülhetünk, kiépítéstől függően 8 vagy 16 GB RAM-mal. Ugyanígy változhat a háttértár mérete is, amely az olcsóbb modellnél 256, a nagyobbiknál 512 GB lesz. Kijelzőként egy Full HD felbontást kínáló 16,1”-es IPS panelt kapunk, matt felülettel és az ígéretek szerint 100%-os sRGB-vel. Mint a fotókon is látszik, a megszokott dizájnú unibody alumínium házat a billentyűzet két oldalára elhelyezett hangszórórácsok dobják fel, ezek közül a jobb oldali tetején van a bekapcsológomb, az integrált ujjlenyomat-olvasóval. Külső interfészként egy Type-C és három Type-A áll rendelkezésre (az első egyben töltőport is), mindegyik esetben USB 3.2 Gen1 sebességgel, továbbá egy HDMI és egy analóg kombinált hangcsatlakozót kapunk még.


[+]

Az árakat illetően a nagyobb – 16 GB RAM, 512 GB SSD – 900, a kisebb – 8 GB RAM, 256 GB SSD – 750 eurós áron kerül majd piacra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés