Hirdetés

Felsőkategóriás Galaxy kártya Arctic Cooling hűtéssel

A Palit tulajdonába tartozó Galaxy bemutatta saját tervezésű GeForce GTX 285-ösét, mely az Arctic Cooling által fejlesztett Accelero Xtreme hűtőt hordozza magán. Az 55 nm-es technológiával gyártott, GT200 lapkára épülő termék 648, 1476 és 2484 MHz-es mag-, shader- és effektív memória-órajelen üzemel, és 240 stream processzort tartalmaz. Tehát paraméterek szempontjából az új modell megfelel az NVIDIA ajánlásának.


Forrás: vr-zone

A vállalat mérnökei teljesen új nyomtatott áramkört terveztek, mely digitális PWM vezérlővel érkezik, és 4+2 fázist használ az energiaellátáshoz. A kísérletező kedvű felhasználóknak jó hír, hogy a termék két BIOS-t használ, így némileg kevesebb a kockázat az egyéni BIOS-módosítások alkalmazásakor. A grafikus processzor megfelelő hőmérsékletét a három 9 cm-es ventilátorral felszerelt Accelero Xtreme típusú hűtő biztosítja, melynek bordáit öt hővezető cső fűti a grafikus processzor által termelt hőmennyiséggel.

A DirectX 10 kompatibilis kártya két darab DVI és egy tv-kimenettel rendelkezik, az alaplaphoz pedig PCI Express 2.0 interfésszel kapcsolódik. Még ebben a hónapban megjelenik, az ajánlott fogyasztói árról azonban nem számolt be a gyártó.

A termékről további képeket az alábbi galériában lehet megtekinteni (forrás: vr-zone).

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés