Hirdetés

Erődítmény SilverStone módra

A SilverStone leleplezte a Fortress névre keresztelt házcsaládjának FT02-es modelljét, mely az eddig látottaktól eltérő belsővel rendelkezik. A 15 kg tömegű termék egy ATX vagy egy microATX méretű alaplapot fogadhat, mely mellé öt-öt darab 5,25 és 3,5 colos, illetve egy 2,5 hüvelykes meghajtó helyezhető. A kisebb méretű rekeszek természetesen rejtve vannak.

A 497 mm magas, 212 mm széles és 616 mm mély házba az alaplap elforgatva kerül bele, így a kivezetések a tetején találhatók majd. A változtatásra a meleg levegő felfelé áramlása miatt volt szükség, amire a három darab 18 cm-es, alulra szerelt ventilátor még rá is segít. A légkavarók motorja percenként 700 vagy 1000 fordulatot tehet meg. Az előbbi értékhez 18, míg az utóbbihoz 27 dBA-es zajszint társul. A további hőelvezetésről a hátulra szerelt, 12 cm-es szélgép gondoskodik 1200 fordulat/perces tempóval.

A fekete és ezüstös színezéssel megjelenő ház megrendelhető lesz majd plexis oldallappal is, a fedőlapján elhelyezkedő I/O panel pedig – a hangkimeneten és a mikrofonbemeneten kívül – két darab USB 2.0 csatlakozóval szolgál. A SilverStone Fortress FT02 a héten kerül forgalomba 200 eurós áron.

A termékről készült további képeket az alábbi galériában lehet megtekinteni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés