Hirdetés

Antec ház, maximum szellő

Az Antec leleplezte a LanBoy Air névre keresztelt számítógépházat, amelybe temérdek ventilátor szerelhető, így teremtve szellős belsőt a belepakolt alkatrészeknek. A többféle színösszeállításban megjelenő termék Mini-ITX, ATX vagy microATX méretű alaplapot fogadhat a meghajtókról pedig három 5,25 colos, illetve hat 3,5 hüvelykes rekesz gondoskodik. Az utóbbi fiókok természetesen rejtve vannak.

Forrás: Case and Cooling
Forrás: Case and Cooling

A méretes házhoz a gyártó az alapfelszereltség mellett 5 darab, kék LED-del rendelkező légkavarót kínál, melyek közül a hátul megbúvó egy és az oldalt elhelyezkedő két légkavaró az Antec TriCool szériába tartozik. Elől is két szélgép található, ám ezeknek állítható a fordulatszámuk, így csak annyira hűtenek, amennyire szükséges. A felhasználó igény esetén a ház tetejére is elhelyezhet két darabot, sőt a ház belseje még további öt ventilátort képes fogadni. Mindez összesen 12 darab 12 cm-es légkavarót eredményez.


Forrás: Case and Cooling

A felül található bekapcsológomb mellett foglal helyet az I/O panel is, mely a hangkimeneten és a mikrofonbemeneten kívül két USB 2.0 és egy eSATA csatlakozót kínál. Az Antec LanBoy Air várhatóan a jövő év elején megrendezésre kerülő CES alkalmával mutatkozik be, így idén még biztosan nem lehet megvásárolni. Ettől függetlenül az ajánlott fogyasztói árára már fény derült, így ha valaki hajlandó erre a szörnyetegre 200 eurót áldozni, tegye félre a pénzét.


Forrás: Case and Cooling

A házról készült további képeket az alábbi galériában lehet megtekinteni. (Forrás: Case and Cooling)

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés