Hirdetés

Érdekes újdonságok a Trusttól az év végére

Az ünnepek előtt is előállt – talán utoljára a idei évben – még néhány újdonsággal a Trust. Első terméküket a notebookosoknak szánják, akik például utazás közben is szeretnének tévézni. A TV & Radio on your notebook készlet egy USB-s tévétunerből és a hozzá való antennából áll. A tunerrel vehetők a digitális földfelszíni adások (DVB-T), beépített FM-vevőjének köszönhetően pedig rádiózhatunk is vele. Az antenna másfél méteres kábellel rendelkezik, tehát nem okozhat gondot az elhelyezése. A mellékelt szoftverrel természetesen felvételeket is készíthetünk és játszhatunk vissza. A Trust kis tévétunerja 21 eurós áron kapható.

A következő eszközöket is inkább a hordozhatószámítógép-tulajdonosoknak ajánlja a cég. A laptopok gyenge beépített hangszórójának kiváltására alkották meg ezeket a kocka alakú hangszórókat, amelyek nem meglepő módon a CUBE nevet kapták. A kis zajkeltők 5 x 5 x 5 cm-es mérettel rendelkeznek, így utazás alatt a táskában sem foglalnak sok helyet. Három színben kaphatók, fehérben, világoskékben és rózsaszínben. A gyártó szerint kétszeresére is  megemelhetjük segítségükkel a notebookok beépített hangszóróinak teljesítményét. A CUBE Portable Notebook Speakers White/Blue/Pink modellek egységesen 15 euróba kerülnek, de csak jövő januárban lesznek elérhetők.

A cég mai harmadik újdonsága nagy valószínűséggel inkább a hölgyek, közülük is a fiatalabb generáció szívét dobogtatja meg. Két elég egyedi kinézetű egérről van szó, amelyek már színezésükkel kitűnnek  a tömegből. A piros és rózsaszín gombok alatt ráadásul folyadékban egy pár szív vagy virág úszkál. A Liquid Love Mouse és a Floating Flower Mouse ajándéknak is tökéletes lehet. Az új modellek december közepétől már megvásárolhatók 11 eurós áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Trust

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés