Hirdetés

Bővítőkártyák Trust és Netstor módra

Számos gyártó állt már elő a 3.0-s USB portot biztosító eszközeivel, illetve bővítőkártyáival. Most a Trust is beállt a sorba két új termékkel, melyek SuperSpeed 2 Port USB 3.0 PCI Express Card és Notebook Express Card néven kerülnek forgalomba. Mindkettő két-két nagy sebességű interfésszel rendelkezik. Természetesen a termékek aljzatai visszafelé is kompatibilisak, így a 2.0-s és 1.1-es eszközök is rájuk köthetők. Az asztali számítógéphez és notebookhoz használható Trust újdonságok mindegyike 42 eurós áron kerül forgalomba.

Trust 3.0-s USB bővítőkártyák
Trust USB 3.0-s bővítőkártyák

A Netstor is a számítógép bővítésére helyezte a hangsúlyt legújabb eszközeivel, amiket a TurboBox sorozatban foglal össze. Ezek segítségével PCI Express aljzatokkal látható el a számítógép, legyen az notebook vagy desktop. A három termék közül kettő x8-as, egy pedig x4-es interfésszel rendelkezik, és mindegyik kompatibilis az olyan kiegészítő kártyákkal, mint a hangkártya, a Raid vezérlő vagy a filmek külső eszközről történő mentését vagy konvertálását lehetővé tevő tunerkártya.

Netstor TurboBox
Netstor TurboBox

A Netstor alumíniumburkolatú szerkezetei Windows és Mac OS X operációs rendszerekkel is kompatibilisak. A szellőzésükről egy nagyméretű, de halk ventilátor gondoskodik, a kártyák áramellátásáért pedig egy beépített, 220 wattos tápegység felel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés