Hirdetés

Praktikus, színes perifériák

Még az ünnepek előtt frissül a perifériák piaca, ugyanis a Trust bejelentette a CleanSkin Colour Mouse névre keresztelt antibakteriális egerét, míg az Enermax az Acrylux jelzésű vezeték nélküli billentyűzettel állt elő.


Enermax Acrylux

Az Enermax Acrylux számos nyerő tulajdonságot vonultat fel. A fekete és fehér színben elérhető billentyűzet 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolattal kommunikál az USB 2.0 portra köthető vevőegységgel. A tízmillió leütést is elviselő, vékony kivitelű billentyűk mögé vörös vagy kék háttérvilágítás kérhető, a működését pedig két darab AAA elem biztosítja, ám a takarékos energiagazdálkodás következtében ezeket ritkán kell majd cserélni.


Enermax Acrylux

A 460 x 160 x 9,2 mm méretű, 817 grammos periféria a következő héten kerül az üzletekbe, az ajánlott fogyasztói ára 67 euró lesz. Várhatóan még az idén megérkezik az Acrylux billentyűzet vezetékes változata is, ami olcsóbban lehet majd megvásárolni.


Trust CleanSkin Colour Mouse

A Trust a CleanSkin Colour Mouse bemutatásával az influenzaszezont használja ki, ugyanis a kisméretű egér mellé négy darab, vízzel is tisztítható védőburkolat jár. Ezek fehér, rózsaszín, kék és zöld színben állnak a felhasználó rendelkezésére.


Trust CleanSkin Colour Mouse

A két gombbal és egy görgővel rendelkező egér az USB port segítségével kommunikál a számítógéppel, driver telepítésére pedig egyáltalán nincs szükség. A Trust már szállítja a terméket a partnereknek, az ajánlott fogyasztói ára 16 euró.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés