Hirdetés

Egerek tömkelegével támad a Trust

A Trust bemutatta ComfortLine szériás egereit, a cég öt darab ergonomikus kialakítású készülékkel száll harcba a vásárlók kegyeiért. A termékek között két normál és három mini méretű modell lesz, melyek között a vezetékes és a vezeték nélküli verziók is megtalálhatók, sőt egy Bluetooth technológiával kommunikáló is érkezik. Ezek alapján elmondható, hogy a vállalat igyekszik minél jobban megfelelni a különböző piaci igényeknek.

A normál méretű perifériák ComfortLine Mouse és ComfortLine Wireless Mouse néven érkeznek. Az előbbi vezetékes, az utóbbi pedig rádiós kapcsolaton keresztül kommunikál a számítógéppel az USB port használatával. Mindkét modell hat gombot és egy görgőt kínál a felhasználónak, az optikai szenzorjuk pedig 1000 dpi felbontású, ám ez igény esetén egy gombnyomással 500 dpi-re csökkenthető. A termékek a hüvelykujj mentén gumis borítású, érdes felülettel rendelkeznek, a vezeték nélküli változat energiaellátása két darab AA elemmel biztosítható.


Trust ComfortLine Mouse és Wireless Mouse [+]

A normál méretű Trust ComfortLine egerek már elérhetők az üzletekben. Az alapmodell 11, míg a vezeték nélküli változat 17 euróba kerül.

A notebooktulajdonosokat megcélzó mini verziók a technikai paraméterek szempontjából a normál méretű testvérek képességeit kínálják. Ám ez a sorozat kiegészül egy ComfortLine Bluetooth Mini Mouse nevű egérrel, mely – nevéhez híven – a számítógéppel való kommunikációt egy 2.1-es verziójú Bluetooth modulon keresztül oldja meg. A kisméretű vezeték nélküli modellek energiaellátását egy darab AA elem szolgáltatja.


Trust ComfortLine Mini Mouse, Wireless Mini Mouse és Bluetooth Mini Mouse [+]

A Trust ComfortLine Mini Mouse, ComfortLine Wireless Mini Mouse és ComfortLine Bluetooth Mini Mouse nevű perifériák is megtalálhatók a nagyobb webáruházakban. A fogyasztói áruk 11, 21, illetve 26 euró.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Trust

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés