Hirdetés

Trust „perifériabomba” vegyesen tálalva

A Trust legutóbb a hónap elején hallatott magáról, ám október végére is maradt még puskaporuk. A vállalat két hangszórót, egy webkamerát és egy kártyaolvasót jelentett be, melyek már elérhetőek a nagyobb webáruházakban.

A Trust SoundForce 2.1 névre keresztelt hangszórók szürkés és kékes színezéssel rendelkeznek, ennek megfelelően a QuickSilver, illetve az AquaSonic jelzést viselik. A 2.1-es hangrendszer fából készült mélysugárzóból és két darab szatellit hangszóróból áll, melyek összesen 15 wattos RMS teljesítményre képesek.


Trust SoundForce 2.1 QuickSilver és AquaSonic [+]

A 3,5 mm-es jack konnektorral felszerelt termékeken a basszus hangszíne igény szerint állítható, a vékony szatellit hangszórók pedig kis helyen is elhelyezhetők. A SoundForce 2.1 hangrendszereket 33 eurós áron lehet megvásárolni.

A Trust MultiCover Chat néven futó webkamera kompakt kialakítású. Az USB porton keresztül kommunikáló termék 1,3 megapixeles szenzorral dolgozik, melyhez kétszeres digitális zoom és arckövető funkció társul. A vállalat közleménye szerint a kamera 640x480 pixeles videót képes készíteni, emellett rendelkezik beépített mikrofonnal is.


Trust MultiCover Chat

A gyártó a fehéres alapszín mellé három különböző előlapot is mellékel, így a felhasználó az ízlésének megfelelő kombinációt választhatja. A MultiCover Chat névre keresztelt webkamera 22 eurós árcédulával került forgalomba.

A Trust Mini Card Reader egy egyszerű, USB 2.0-s interfésszel rendelkező kártyaolvasó, mely az SD, az SDHC, az MMC és a Memory Stick kártyákat tudja kezelni. A készülékhez egy rendkívül rövid zsinórt társítottak a tervezők, ami a könnyű hordozhatóságot hivatott biztosítani.


Trust Mini Card Reader

A gyártó a Mini Card Reader nevű kártyaolvasót 11 eurós ajánlott fogyasztói áron kínálja.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Trust

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés