Hirdetés

Olcsó vezeték nélküli billentyűzettel és egérrel támad az Enermax

Az Enermax bemutatta a Briskie névre hallgató csomagot, mely egy vezeték nélküli billentyűzetből és egérből áll. A 2,4 GHz-es frekvencián kommunikáló szett érdekessége, hogy a gyártó a világ legkisebb USB-s vevőegységét mellékeli hozzá, emellett ünnepi ajándék egy antibakteriális, mosható, mikroszálas egérpad is.

A vékony billentyűzet scissor kapcsolót alkalmazó billentyűi tízmillió leütést is elviselnek, emellett a termék ütésálló is, így nem jelent túl nagy problémát, ha véletlen leesik az asztalról. A jobb- és balkezes felhasználók számára is ideális egér optikai szenzorral rendelkezik, melynek felbontása 800, 1000, 1200 és 1600 cpi lehet. A három gombbal és egy görgővel operáló termékbe elrejthető az apró USB-s vevőegység is, ami megkönnyíti a hordozhatóságot. Az elemek állapotáról mindkét eszköz esetében egy LED-es indikátor ad tájékoztatást, de nem kell annyira tartani a gyors lemerülésüktől, mivel az Enermax gondoskodott az energiatakarékos működésről.

Enermax Briskie
Enermax Briskie [+]

Az Enermax Briskie ünnepi csomag, nemcsak a karácsony miatt fontos a cég számára, ugyanis ez az első olyan termékük, mely egy szettben kínál billentyűzetet és egeret is. Éppen ezért az egérpad állandóan része lesz a 24 dolláros újdonságnak. Ettől függetlenül utóbbi külön is megvásárolható lesz 16 dolláros áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés