Hirdetés

Egészen apró billentyűzettel jelentkezik Chill Innovation

A Chill Innovation bejelentette a KB-1RF Micro Keyboard nevű terméket, melyet a vállalat elsősorban a HTPC-khez ajánl, de technikailag megfelelő eszköz a PlayStation 3 és az Xbox 360 konzolokhoz is, valamint prezentációk mellett is lehet rá számítani. A dán vállalat újdonsága egy egészen apró vezeték nélküli billentyűzet, mely 2,4 GHz-es frekvencián kommunikál az adott termékre kötött USB-s adóvevővel. A klaviatúrával még a BIOS-ban is lehet lavírozni, emellett támogatja a PC indítását egy billentyűkombináció alkalmazásával.


[+]

A billentyűzet a méreteit tekintve, inkább egy távirányítóra hasonlít, de ez inkább csak előny a megcélzott piacokat tekintve. A terméken a 71 gomb mellett egy érintőpad is helyet kapott, mellyel az egér navigálása lehetséges, továbbá a teljes klaviatúra LED-es háttérvilágítást használ, így sötétben jól kivehetők a billentyűk. A tervezők természetesen gondoltak a multimédiás felhasználásra, így számos navigációs gyorsbillentyű is bevethető a HTPC-k könnyebb vezérlése érdekében.

A Chill Innovation KB-1RF Micro Keyboard 10 méteres hatótávon belül üzemképes, a Li-Polymer akkumulátora pedig akár 30 napig is bírhatja a strapát egyetlen feltöltéssel. A termék szállítása már megkezdődött, és az Egyesült Királyságban meg is vásárolható 70 fontos áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés