Hirdetés

Dupla lencsés kamera az Ion Audiótól

Tényleg már csak ez hiányzott. Egy olyan kamera, amire két lencsét szereltek fel, amelyek közül az egyik előre, a másik hátra néz, így a felhasználó rögtön a felvételen tudja kommentálni a rögzített anyagot, esetleg egy beszélgetés során mindkét felet könnyedén megörökítheti.

Ion Audio Twin Video
Ion Audio Twin Video

A vállalat szerint csúcsminőségű, 640x480 pixel felbontású videókat készíthetünk a segítségével másodpercenkénti harminc képkocka mellett. Azért a mai világban, amikor a Full HD kamerákat is az emberek után dobálják szinte, ez egy kicsit kevésnek tűnik, "high-quality”-nek pedig aztán végképp túlzás lenne nevezni. A háromszoros zoom sem olyan egetrengetően sok, bár még mindig jobb, mintha nem lenne egyáltalán.

A lítium-ion akkumulátora négy óráig bírja szuflával teljes töltöttség esetén, és az alsó részén található modul segítségével egy állványra is pikk-pakk felszerelhető. A készülékhez jár egy szoftver, amelynek segítségével állítólag egyetlen gombnyomással feltölthetőek a különféle közösségi-, videomegosztó oldalakra a Twin Videóval készített művészi alkotások. Első pillantásra nem tűnik egy kihagyhatatlan eszköznek, főleg, hogy 120 dollárba kerül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés