Hirdetés

Gladiátort küld a ringbe a Cooler Master

A Cooler Master bejelentette a Gladiator 600 nevű toronyházat, mely kétféle változatban jelenik majd meg. Az RC-600-KKN1GP típusjelzésű verzió normál, az RC-600-KWN1GP változat pedig plexiablakos oldallappal lesz ellátva. A 9,7 kg-os tömeggel rendelkező termék az ATX vagy microATX méretű alaplap mellett öt-öt 5,25 és 3,5 colos meghajtót képes fogadni, melyek segédeszköz használata nélkül is beszerelhetők. Az esetleges 3,5 hüvelykes floppymeghajtó a mellékelt beépítőkerettel helyezhető el.

A 435 mm magas, 202 mm széles és 480 mm mély házban a felmelegedett levegő elvezetéséről egy felül elhelyezkedő, 14 cm-es ventilátor gondoskodik, míg a beszerelt merevlemezek megfelelő hőmérsékletét egy 12 cm-es előlapi, LED-es légkavaró biztosíthatja, melynek motorja percenként 1200 fordulatra képes. Utóbbi igény szerint lecserélhető egy 14 cm-es változatra. Amennyiben extra hűtésre van szükség, hátulra beszerelhető egy 12 cm-es ventilátor, oldalra pedig két darab 12 vagy 14 cm-es helyezhető. A bekapcsológomb mellett helyet foglaló I/O panel a hangkimeneten és a mikrofonbemeneten kívül két USB 2.0 és egy eSATA csatlakozóval is szolgál.


[+]

A Cooler Master Gladiator 600-at a CeBIT-en lehet majd élőben megcsodálni, a megjelenéséről és a fogyasztói áráról nem nyilatkozott a gyártó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés