Hirdetés

Már vezeték nélküli verzió is kapható a Cloud Stingerből

Az új kiadás első blikkre megegyezik az eredeti modellel, a vezetéknek azonban búcsút inthetünk.

Nagyjából két hete járt szerkesztőségünkben a HyperX Cloud Mix jelzésű, vezeték nélküli fejhallgató, amelynek értékelésénél a legnagyobb hibájának az árát róttuk fel. Most a vállalat elérhetővé tette a lassan három éves Cloud Stinger vezeték nélküli verzióját, amely bár Bluetooth helyett 2,4 GHz-es vevőegységgel kommunikál és kábeles módban sem használható, de cserébe sikerült 100 dollár alatti árcédulával piacra dobni.


[+]

A 270 gramm tömegű műanyagból készült eszköz műbőr fülpárnái alatt 50 milliméteres hangszórók teljesítenek szolgálatot, amelyek használaton kívül akár be is hajthatók, így nem lesznek annyira útban, ha mozgatjuk a fejünket miközben a fejhallgató a nyakunkban pihen. A zajszűrős mikrofon szintén szabadon mozgatható kialakítással rendelkezik, teljesen felhajtva pedig le is némíthatjuk azt. A vázon egy hangerőt szabályzó tárcsa is helyet kapott a töltésre is szolgáló microUSB csatlakozó mellett, utóbbit a gyári adatok szerint 17 óránként kell majd igénybe vennünk. Változás az eredeti Cloud Stingerhez képest, hogy a HyperX logó piros helyett fekete színnel bír, míg a fülpárna körül a Sony konzoljának jellegzetes színét fedezhetjük fel.


[+]

A PC-vel és PlayStation 4 konzollal kompatibilis HyperX Cloud Stinger Wireless már a magyar webáruházakban is kapható, vételára 33 000 forint körül mozog.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés