Hirdetés

Kétéltű gamer fejhallgatóval rukkolt elő a HyperX

A játékosok egyik kedvenc márkája bemutatta története első Bluetooth kapcsolatra képes fejhallgatóját, ami opcionálisan vezetékkel is használható.

Az eredetileg a Kingston márkájaként létező, majd önálló branddé váló HyperX termékpalettáján eddig is találhattunk vezeték nélküli fejhallgatókat, Bluetooth 4.2-es kapcsolaton keresztül kommunikáló gamer headsetet viszont nem. Ez változik most meg, ugyanis bemutatkozott ugyanis a Hyper Cloud Mix, ami a vezetékes és vezeték nélküli használatot preferáló felhasználóknak is jó választás lehet.


[+]

A hardveres specifikációkat tekintve nem lehet okunk panaszra, a 40 milliméter átmérőjű hangszórók 10 és 40 000 Hz közötti frekvenciatartományra képesek, mikrofonból pedig rögtön kettőt is kapunk. Az egyik a készülékházba lett beépítve, ezzel lehetővé téve az út közbeni használatot, mellette a dobozban találunk egy 3,5 milliméteres jack csatlakozóban végződő darabot is, aminek jobb hangminőségét a számítógép előtt ülve fogjuk majd értékelni. Ilyenkor a mellékelt, 1,3 méter hosszú, szintén jack csatlakozóval ellátott vezetékkel, valamint a tartozékként járó, két méteres hosszabbítóval együtt használhatjuk a Cloud Mixet.

A csatlakoztatott mikrofonnal együtt 275 grammot nyomó headseten a hangerőszabályzó és a bekapcsoló gombok mellett találunk egy micro USB portot, amin keresztül tölthetjük a nagyjából 20 óra vezetékmentes használatot biztosító akkumulátort. A HyperX Cloud Mix egyelőre csak az amerikai Best Buy áruházlánc kínálatában lesz elérhető, 200 dolláros ajánlott fogyasztói áron, az esetleges nemzetközi startról még nincs információnk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés