Hirdetés

A PlayStation 5 színeiben pompázik a HyperX új fejhallgatója

Az új Cloud füles nagyon hasonlít egy már korábban bemutatott modellre, színben viszont jobban passzol a Sony új konzoljához.

A HyperX új, játékosoknak szánt fejhallgatóról rántotta le a leplet, amely nem csak külsejét, de specifikációit tekintve is kísértetiesen hasonlít a tavaly nyáron bemutatott Cloud Stinger Wireless-re.


[+]

Az új Cloud Stinger Core Wireless 7.1 két ponton változott az előbb említett headsethez képest, ráadásul mindkettő még az előtt feltűnhet, hogy kibontanánk a dobozt. Az első az új szín, a fényes fehér műanyagból készült, kék betétekkel díszített készülékház jobban passzol majd az év vége felé piacra kerülő PlayStation 5 dizájnjához, mint a talán elődmodellként is nevezhető verzió fekete-kék külseje. A másik fejlesztést már a termék nevébe is beemelték, ez pedig a 7.1-es térhangzás, amely sajnos csak virtuálisan van jelen, előállítását pedig a vezeték nélküli kapcsolat létesítéséhez szükséges, USB-s vevőegység végzi.

A további specifikációk már mind ismerősek lehetnek, a HyperX ezúttal is 40 milliméter átmérőjű drivereket állított csatasorba, amelyek 20-20 000 Hz-es dinamikatartománnyal és 103 dB-es maximális zajszinttel rendelkeznek, ellenállásuk pedig 16 ohm. Az eszköz 244 grammos tömegébe belefért még egy zajszűrős mikrofon és egy 17 órás üzemidőt biztosítani képes beépített akkumulátor is, utóbbit ezúttal is microUSB csatlakozón keresztül tudjuk tölteni.

A PlayStation 4 és 5 konzolok mellett PC-vel is kompatibilis HyperX Cloud Stinger Core Wireless 7.1 fejhallgató ára és piacra kerülésének dátuma egyelőre nem ismert.

Előzmények

Hirdetés