Hirdetés

Bővül az Enermax Staray házcsaládja

Az Enermax legutóbb az elmúlt év elején frissítette a Staray házcsaládját, így épp ideje volt, hogy érkezzen egy új modell. A Lite nevű verzió a korábbi megoldásokhoz hasonlóan a belépőszintet célozza meg, tehát túl sok extrát nem érdemes várni tőle, de cserébe tetszetős a dizájnja és olcsó.


[+]

A külsőleg feketére festett termék Mini-ITX, ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és négy darab 5,25, illetve hat 3,5 colos rekeszt kínál. A kisebb fiókok közül öt rejtve van, de a kívánt meghajtók csak egy részükbe szerelhetők be segédeszköz nélkül.

A 421 mm magas, 185 mm széles és 472 mm mély házban a meleg levegőt a hátul elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor távolítja el. A szellőzés természetesen fokozható két oldalsó és egy előlap mögé szerelhető 12 cm-es légkavaróval. Az I/O panel a ház előlapján kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül egy 2.0-s és egy 3.0-s USB csatlakozóval rendelkezik.


[+]

Sajnos a méretbeli korlátok miatt a hosszabb VGA-k és a nagyobb processzorhűtők nem férnek el, de utóbbiak legalább egyszerűen felszerethetők az erre kialakított nyíláson keresztül.

A Enermax Staray Lite forgalmazása már megkezdődött, az ajánlott fogyasztói ára 50 euró.

Előzmények

Hirdetés