Hirdetés

Új házak az Aerocool Strike-X sorozatban

Az Aerocool bemutatta a Strike-X házsorozat legújabb tagjait, melyek a GT (Gaming Tower) és az ST (Super Tower) jelzést viselik. Mindkét típus elérhető majd teljesen fekete Black, illetve piros részekkel megbolondított Devil Red verzióban. A GT típusjelzésű megoldás lesz a kisebbik torony. A termék ATX vagy microATX méretű alaplapot képes fogadni, a meghajtók pedig három darab 5,25 és hat 3,5 colos rekeszbe helyezhetőek. A kisebb rekeszek természetesen rejtve vannak, illetve a teljes ház szerelhető segédeszköz nélkül.

Aerocool Strike-X GT Black és Devil Red Aerocool Strike-X GT Black és Devil Red
Aerocool Strike-X GT Black és Devil Red [+]

A 465 mm magas, 190 mm széles és 490 mm mély házból a felmelegedett levegőt a hátul található 12 cm-es ventilátor tessékeli ki a szabadba, míg a friss légáramlatokról az elöl elhelyezkedő, szintén 12 cm-es légkavaró gondoskodik. Mindkét megoldás 1200 fordulatot tesz meg percenként, és vörös LED-del világítanak. Természetesen a felhasználó megfontolhatja az extra ventilátorok beépítését, például oldalra és felülre további két-két 12 cm-es szélgép szerelhető, amelyek drasztikusan megnövelik a belső szellőzés hatásfokát. Az I/O panel felül kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül három darab USB 2.0-s és egy USB 3.0-s csatlakozót kínál. A processzorhűtő cseréjét az alaplap mögötti kivágás teszi egyszerűvé, a vízhűtővel rendelkező felhasználók dolgát pedig három apróbb rés könnyíti meg. Természetesen a tervezők a kábelek ízléses elvezetésére is gondoltak.

Aerocool Strike-X GT Black és Devil Red Aerocool Strike-X GT Black és Devil Red
Aerocool Strike-X GT Black és Devil Red [+]

Az ST (Super Tower) jelzést viselő verziók a kinézet tekintetében a GT-re hajaznak, de jóval nagyobbak lesznek, egészen pontosan 635 mm magas, 230 mm széles és 700 mm mély házakról lehet majd beszélni. Ennek megfelelően az ATX és a microATX mellett Extended ATX, XL-ATX és HPTX-ATX alaplapokat is fogadnak, továbbá négy darab 5,25 és tíz 3,5 colos meghajtóval is elbánnak. Az I/O panel továbbra is felül kapott helyet, és az USB 3.0-s portok száma megduplázódott egy 2.0-s interfész kárára.

Az Aerocool Strike-X GT modellek szállítása már megkezdődött, az ajánlott fogyasztói áruk pedig 56 euró. A Strike-X ST termékek a hónap végén érkeznek 166 eurós árcédulával.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés