Hirdetés

Színpompás termékek hada a Trusttól

Változatos újdonságokkal frissítette tavaszi kínálatát a Trust. Termékek közt találjuk például az Indy In-ear Headset nevezetű fülhallgatót, amelyet mikrofonnal is ellátott a vállalat. A fülhallgatók hallójáratba illeszthető kiképzésűek, ezért három, különböző méretű gumivéget mellékel hozzájuk a gyártó, így mindenki a legmegfelelőbb és legkényelmesebb betétet használhatja. A másfél méteres kábelre szerelt mikrofon mellé némítógomb illetve a felrakását segítő csipesz is került. A  gumiborítású fülhallgatók fekete, rózsaszín és limezöld színben érhetőek el, az áruk 10 euró körül van.

Trust Indy In-ear Headset
Trust Indy In-ear Headset

Egy apró USB hub is elérhető immár a Trusttól. A nem túl meglepő módon 4 Port USB 2.0 Micto Hub névre keresztelt eszköz rózsaszín, kék és piros színben vásárolható meg. A számítógépre mini USB kábellel kapcsolható, amit aztán négy felé tud osztani. A színes hubok 14 euróba kerülnek.

Trust 4 Port USB 2.0 Micto Hub [+]
Trust 4 Port USB 2.0 Micto Hub [+]

Végül két látványos notebooktáskát is leleplezett a vállalat. A Notebook Bag & Mouse Bundle nevű csomag maximum 15,4 hüvelykes laptop befogadására képes. A táskák egy színben és megjelenésben passzoló egeret is tartalmaznak. A szállított laptopot természetesen puha szivacsok veszik körbe, amelyek védelmet biztosítanak az esetleges külső behatások ellen. A melléklet egértől természetesen nem kell sokat várni, hiszen egy klasszikus, szimmetrikus, háromgombos eszköz, ami USB aljzatra köthető. A két változatban kapható termék ára 35 euró.

Trust Notebook Bag & Mouse Bundle [+]
Trust Notebook Bag & Mouse Bundle [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés