Hirdetés

Trust okosságok asztali és mobil frontra

A Trust a hónap végére is tartogatott meglepetéseket, ugyanis a vállalat két praktikus monitortartót, valamint két notebookállványt leplezett le. A Desk Mount és a Full Motion Desk Mount gyakorlatilag ugyanazt a célt látja el, azaz az asztalra erősíthető rúdra felszerelhető bármilyen VESA 75 x 75 vagy 100 x 100-as kialakítású hátlappal rendelkező, maximum 25 kg-os LCD kijelző. A két termék között mindössze annyi a különbség, hogy az utóbbi sokkal több mozgásteret biztosít a rögzített megjelenítőnek.


Trust Desk Mount és a Full Motion Desk Mount [+]

A Trust Desk Mount és Full Motion Desk Mount nevű modellek már elérhetők az üzletekben, a fogyasztói áruk 51, illetve 68 euró.


Trust Stylo Notebook Stand [+]

A notebooktulajdonosok számára két állvánnyal kedveskedik a gyártó. A Stylo Notebook Stand egy maximum 16 hüvelykes laptopokat fogadó szerkezet, mely 6 cm-rel emeli meg a kijelző magasságát, továbbá a kialakításának köszönhetően a mobil masina hőelvezetését is segíti. A Notebook Cooling Stand Xstream már két darab, USB portról üzemelő aktív hűtővel is fel van szerelve, és maximum 17,4 hüvelykes gépekhez használható. A termék magassága öt fokozat erejéig állítható, így mindenki megtalálhatja az ideális dőlésszöget.


Trust Notebook Cooling Stand Xstream [+]

A Trust Stylo Notebook Stand és a Notebook Cooling Stand Xstream 13, illetve 21 euróért vásárolható meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Trust

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés