Hirdetés

A belépőszintet célozza az új Xerox lézernyomtató

A Xerox új monokróm lézernyomtatót vezetett be a piacra, mely Phaser 3140 néven mérkőzik meg a konkurens modellekkel. A kisvállalatoknak és otthoni irodáknak szánt berendezés percenként 18 darab A4-es oldalt nyomtat, havi szinten pedig 10 000 lapig terhelhető, és az első nyomatot 8 másodpercen belül elkészíti.


[+]

A Phaser 3140 egy 250 lap kapacitású beépített papíradagolóval rendelkezik, sőt lehetőség van egy második használatára is, mely speciális méretű és alapanyagú dokumentumok nyomtatását segíti elő. A készülék 600x600 dpi-s felbontása szoftverbővítéssel akár 1200x600 dpi-re is növelhető. A Xerox a termékhez számos alkalmazást kínál, többek között lehetőség van vízjel-, füzet- és poszternyomtatásra. A képméret megváltoztatásához használható az arányosítás, a növelés, a csökkentés és a laphoz igazítás funkció. A toner- és energiatakarékos üzemmód, valamint a kicsinyítési és feladattörlési szolgáltatás a nyomtatási költségek csökkentését szolgálja, a kézi kétoldalas nyomtatás alkalmazásával pedig a papírhasználatot lehet visszaszorítani.

Az USB 2.0 csatlakozót kínáló, 150 MHz-es processzorral, illetve 8 MB kapacitású beépített memóriával dolgozó lézernyomtató működtethető bármilyen Windows, Mac és Linux operációs rendszerrel. A termékhez vásárolható nagy kapacitású patronok 2500, míg a normál patronok 1500 lap nyomtatására alkalmasak. A Phaser 3140 javasolt végfelhasználói ára nettó 17 200 forint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Xerox

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés