Hirdetés

Széles formátumban gondolkodik a Xerox

A Xerox új monokróm, széles formátumú nyomtatót vezetett be a piacra, mely színes szkennelési lehetőséget, valamint másolási és nyomtatási funkciót kínál. A 6605 típusjelzésű berendezés elsősorban építészeti, mérnöki, építőipari vállalatok, gyártócégek, valamint kereskedelmi nyomtatószalonok számára ajánlott.

A Xerox 6605 percenként öt D, azaz A1+ méretű képet másol és nyomtat 600x600 dpi felbontás mellett. Ennek megfelelően a termék alkalmas a gépészeti és építkezési tervek, valamint elektromos hálózati rajzok készítésére. A berendezéssel a beépített színes lapolvasó segítségével a papíralapú dokumentumokat fájlokba is szkennelhetjük. A felhasználók kéttekercses papíradagolást is választhatnak, amely még nagyobb termelékenységet tesz lehetővé.


[+]

A gépezet könnyen működtethető a 15 colos, színes érintőképernyő használatával, aminek a segítségével szinte minden szükséges beállítás elérhető a munkamenet megkezdése előtt. A rendszer FreeFlow Accxes 14.0 nyomtatószervert használ, amely már a szkennelés közben előnézeti képet ad a beolvasott dokumentumról, illetve lehetővé teszi az egyidejű nyomtatást, másolást és fájlba szkennelést. További funkció még a színes hálózati másolás, melynek segítségével a hálózaton keresztül csatlakoztatott színes, széles formátumú nyomtató előállítja a beszkennelt eredeti dokumentum másolatát. Ezenkívül a zárt rendszerű színkalibrálás javítja a színmegfeleltetést a hálózaton keresztül csatlakoztatott színes nyomtató és a lapolvasó között. A nyomtatásisor-kezelő lehetővé teszi a felhasználói igényekhez igazodó munkakezelést, így többek között az elvégzett feladatok újranyomtatása is könnyen kivitelezhető.

A Xerox 6605 már megrendelhető a gyártótól és partnereitől, a fogyasztói áráról azonban nincs információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Xerox

Előzmények

Hirdetés