Hirdetés

Színeset gyorsan a Xeroxtól

A Xerox a hónap elején bemutatott, belépő szintő multifunkciós megoldása után ismét új nyomtatót vezetett be a piacra, mely kifejezetten gyors színes nyomtatást tesz lehetővé. Ennek megfelelően a Phaser 7500-at olyan irodáknak tervezték, ahol nagy mennyiségben nyomtatnak színes dokumentumokat. A termék a gyártó szerint három konfigurációban érhető majd el. Az N jelzés a hálózatos, míg a DN a duplex-hálózatos kivitelezést jelöli, emellett piacra kerül a belső merevlemezzel ellátott DNZ verzió is.


[+]

A Phaser 7500 35 oldalt nyomtat percenként, továbbá alkalmas automatikus kétoldalas nyomtatásra, színes brossúrák, hírlevelek, beszámolók, névjegykártyák, valamint egyéb dokumentumok elkészítésére is. A Xerox a nyomtatóval a kis és közepes méretű cégeket, illetve munkacsoportokat célozza meg, így az A3-as berendezés nagyobb súlyú médiahordozókat is kezel, valamint poszterek, bannerek és különböző nagyobb formátumú kiadványok nyomtatásával is gond nélkül megbirkózik.


[+]

Az 1 GHz-es órajelen üzemelő Freescale PowerGUICC III processzorral működő készülék 1200 dpi-s képfelbontással dolgozik, és támogatja az Adobe PostScript 3 parancsnyelvet, valamint a Pantone színskálát. A nyomtatódriver kezelői felületén elérhető a Color by Words színbeállítási funkció is, melynek segítségével a felhasználó finomíthatja, illetve módosíthatja a kinyomtatásra váró dokumentum színeit anélkül, hogy bármilyen képszerkesztő programot igénybe venne. A berendezés tálcájában alapkiépítésben akár 600 lapot is el lehet helyezni, ám a nyomtatási igényektől függően további három papíradagoló tálcát, valamint állványt is lehet rendelni hozzá, amivel a kapacitás 2100 lapra növelhető.

A Phaser 7500-at már szállítja a Xerox, a rendszer fogyasztói ára kiépítéstől függően 600 ezer és 1 millió forint között lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Xerox

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés