Hirdetés

Hazánkban is megjelent a Brother új irodai mindenese

A Brother bejelentette, hogy Magyarországon is megjelent a DCP-8085DN névre keresztelt multifunkciós berendezés, mely monokróm lézernyomtató, másoló és színes szkenner egyben. A gyártó a terméket kis-, közép- és nagyvállalatok számára egyaránt ajánlja.

A Brother legfrissebb fejlesztése percenként 30 lapos nyomtatási és másolási sebességet kínál, és az első nyomat 8,5 másodpercen belül elkészül. A készülék duplex egysége lehetővé teszi az automatikus kétoldalas nyomtatást, másolást és szkennelést, a 10/100-as hálózati vezérlő segítségével pedig a távoli használat is lehetséges. A DCP-8085DN megkapta a Blue Angel minősítést, így a berendezés megfelel a német környezetvédelmi előírásoknak. Ezt a kétoldalas nyomtatással és a tonertakarékos üzemmóddal sikerült elérni. A normál méretű kellékanyagon kívül természetesen nagy kapacitású, 8000 oldal nyomtatására elegendő, TN-3280 típusú tonerkazetta is használható hozzá, emellett elkülönített tonerek és dobegység található a nyomtatóban.

Az 50 lapos automata dokumentumadagolóval felszerelt készülék számos szolgáltatást kínál. A funkciózárolás lehetővé teszi a számítógépről való nyomtatás, az USB-ről történő közvetlen nyomtatás, másolás és szkennelés nyilvános elérésének korlátozását, így a felhasználó meghatározhatja, hogy az irodában dolgozók közül kik használhatják a megjelölt funkciókat, és kik azok, akik esetében mindezek letiltásra kerülnek. További védelmi funkció a biztonsági nyomtatás, amelynek használatával a bizalmas dokumentumok nem kerülnek illetéktelen kezekbe, mivel egy PIN kód megadása szükséges a nyomtatóra küldött fájl eléréséhez.

A DCP-8085DN a PCL6, a BR-Script3 (PostScript3), az IBM Pro-Printer XL és az Epson FX-850 parancsnyelveket képes emulálni. A mellékelt ControlCenter3 szoftver segítségével a szkennelés könnyen kivitelezhető. A felhasználó kiválaszthatja a szkennelés helyét, a fájl formátumát és a felbontás mértékét. A berendezéshez opcionálisan rendelhető egy 250 lapos kiegészítő papírtálca is. A Brother új multifunkciós berendezésének ajánlott bruttó végfelhasználói ára 143 000 forint.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés