Hirdetés

Befoltozta benchmarkjait a Futuremark

Frissítette rendkívül népszerű teljesítménymérő alkalmazásait a finn-amerikai Futuremark. A felhasználók milliói által ismert, ám napjainkban is sokak által vitatott jelentőségű alkalmazások közül ezúttal a grafikus alrendszert tesztelő 3DMark05 és 3DMark06 programok, illetve a komplett rendszertesztet lefuttató PCMark05 benchmark frissült – vagyis csaknem a teljes portfólió. Utóbbi két szoftverhez patch formájában érkezik a frissítés, a 3DMark05-nél viszont a teljes megújult telepítőcsomagot le kell tölteniük a felhasználóknak.

A fejlesztések középpontjában a Microsoft Vista operációs rendszerével, illetve az Internet Explorer 7.0-s verziójával való kompatibilitás állt (itt kivétel a 3DMark05, ami nem lesz Vista-kompatibilis), a programok mindemellett a rendszerinformációs modul átdolgozása miatt ezentúl gyorsabban indulnak valamint felismerik a legújabb hardvereket. A Futuremark programozói az eddig felderített hibákat is orvosolták a friss kiadásban.

A 3DMark05 1.3.0 verziójú komplett telepítőcsomagja valamint a 3DMark06 1.1.0 és PCMark05 1.2.0 frissítések elérhetők a Futuremark letöltési oldaláról.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés