Hirdetés

Webalapú benchmarkok a Futuremark új szolgáltatásában

Bár a DirectX 10-kompatibilis 3DMark verzióra bizonytalan ideig még várni kell, a finn-amerikai Futuremark így is igyekszik új lehetőségeket adni a játékfelhasználók kezébe rendszerük teljesítményének felméréséhez. A szoftvercég a napokban indította útjára YouGamers nevű internetes portálját, melynek tartalmi felépítése kifejezetten a játékosok igényeit követi: az oldalon a legújabb PC-s játékprogramokkal kapcsolatos hírek, beszámolók és leírások kapnak helyet – ha pedig az olvasónak megtetszik az adott program, rögtön meg is vásárolhatja a webáruházban.


Ezen a gépen éppen csak eldöcög a Company of Heroes

Mielőtt azonban erre sor kerülne, nem árthat ellenőrizni, hogy a számítógép kellően erős-e a program futtatásához. A Futuremark webes felülete ehhez nyújt némi segítséget a hardverelemek feltérképezésével, melyet a játékprogram rendszerkövetelményeivel történő összevetés követ. Az internetes analizátoron keresztül a YouGamers saját szempontjai alapján is javaslatot tesz a rendszer bővítésére a maximális játékélmény érdekében – az üzleti kötődések miatt azonban rendszerint csak kész konfigurációt ajánl fel a weboldal bővítési lehetőségként.

A YouGamers weboldal internetes teljesítménymérője egyelőre csak az Internet Explorer 6.0-s vagy újabb változataival kompatibilis.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés