Hirdetés

Asztali és hordozható médialejátszók a TrekStor kínálatából

A MovieStation Antarius Plus egy hálózaton keresztül is elérhető médialejátszó, amit a tévére köthetünk, és többféle forrásból játszhatunk le rajta különböző tartalmakat. Ethernet csatlakozójának köszönhetően közvetlenül a számítógépünkre kapcsolhatjuk, és az ott tárolt multimédiás anyagokat a HDMI kimeneten nagy felbontásban játszhatjuk le. Ezen kívül a készüléken található két darab 2.0-s USB aljzat és egy SD, SDHC, MMC és MS kártyákhoz használható olvasó is, így MP3-lejátszóról, pendrive-ról vagy külső adattárolóról és memóriakártyáról is beolvashatók a kép-, zene és videofájlok. A fényes, fekete alumíniumborítású TrekStor lejátszóhoz távirányító is jár a kényelmes használathoz.

 

TrekStor [+]
TrekStor [+]

A MovieStation támogatja az 576p, 720p, 1080i és 1080p felbontású filmeket. Lejátszhatók vele az MKV H.264, AVCHD, AVI és Xvid formátumú videók, amik mellé feliratot is megnyithatunk. Van előnézeti funkció, könyvtár szerinti navigáció szűréssel, 16:9-es és 4:3-as támogatott képarány, firmware-frissítési lehetőség közvetlenül a menüből. A készülék a FAT32 és NTFS fájlrendszereken kívül a linuxosoknak is kedvez, mivel az ext3 partíciókat is kezeli. Csatlakozókból az említett HDMI-n kívül találunk még digitális optikai és analóg hangkimenetet is. Átalakítóval Scart kábelt is csatlakoztathatunk hozzá. Az Antarius Plus javasolt fogyasztói ára 49 990 forint.

A TrekStor Swap egy MP4-lejátszó, amelynek cserélhető az előlapja. Az alap fekete keret mellett további három, mintás, színes előlapot kapunk, amiket szabadon lehet cserélgetni. Az i.Beat Swap háromféle kapacitással kapható, 2, 4 és 8 GB-os változata létezik. Kijelzője 1,8” képátlójú és 262 000 szín megjelenítésére képes. Az akkumulátora nagyjából 13 óra lejátszási időt tud biztosítani. A kezelt zeneformátumok között megtalálható az MP3, WMA és WAV, a videók közül az MTV, a képekből pedig a JPEG és a BMP. A videofájlokhoz természetesen adnak konvertert. A Swappal megnyithatók a TXT-k, van továbbá diktafon funkció, ID3 tag támogatás, 8 equalizer hangszín, ami egyedileg is beállítható, illetve szabályozható például a lejátszás sebessége is. Maga a készülék egy masszív alumíniumházba került, a mellékelt fülhallgató pedig a Sennheisertől érkezik. A 2, 4 és 8 GB-os modellek 14 990, 17 990 és 24 990 forintos ajánlott fogyasztói áron vásárolhatók meg.

TrekStor [+]
TrekStor [+]

A cég harmadik, mostanában megjelenő új terméke a TrekStor Run, ami ugyancsak egy hordozható MP3-lejátszó. A kisméretű eszközt főleg sportolóknak szánják, ahogy a neve is mutatja, leginkább futáshoz. A kijelző nélküli TrekStor MP3 és WMA típusú zenefájlokat tud lejátszani akár öt órán keresztül egy feltöltéssel. A zenék másolása és az akkumulátor feltöltése is USB-n keresztül történhet. Tartozékként nyakpántot, USB kábelt és egy Sennheiser fülhallgatót mellékelnek hozzá. Kétféle verziója van, a 2 GB-os 7990, a 4 GB-os pedig 11 990 forintba kerül.

TrekStor [+]
TrekStor [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés