Hirdetés

Újdonságok hadával támad hazánkban a Lenco

A Lenco Magyarországon is piacra dobta legújabb termékeit, melyek között két iPod-dokkoló és egy vynil hanglemezről digitalizáló készülék található. Az előbbi megoldások IPD-4200 és IPOD Tower-1 néven futnak, míg az utóbbit a tervezők az L-69 típusjelzéssel látták el.


Lenco IPD-4200

A Lenco IPD-4200 nevű iPod-dokkolója gömbölyded formájával hódít, és kompatibilis minden Apple iPod és iPhone készülékkel. A fekete, szürke, narancssárga és piros színben kapható modell kicsivel több mint 1,2 kg-ot nyom, a mérete pedig 200 x 200 x 182 mm. A 2.1 csatornás hangrendszer a gyártó állítása szerint két beépített hifi hangsugárzót és egy mélynyomót tartalmaz, amelyek 50 W-os RMS teljesítményt kínálnak.


Lenco IPD-4200

A mini USB csatlakozóval és AUX bemenettel felszerelt dokkoló az iPod feltöltésére is képes, a kényelem érdekében pedig távirányító is tartozik hozzá. 30 000 forintos ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg.

A Lenco iPod Tower-1 elnevezésű rendszer még az idei IFA kiállításon mutatkozott be, ám a forgalmazása hazánkban csak nemrég kezdődött meg. A termék 2.1 csatornás hangrendszert kínál, melynek összteljesítménye 60 W RMS, emellett lehetőség van magas- és mélyhangszín-szabályzásra.


Lenco iPod Tower-1

A fekete, piros és fehér színben elérhető Ipod Tower-1 az eddig megjelent összes iPod verziót kezeli, továbbá tartalmaz FM rádiót, órát, SD/MS/MMC kártyaolvasót, USB 2.0-s csatlakozót, valamint AUX bemenetet. Ezenkívül a távirányító sem maradhatott ki a 40 000 forintba kerülő hifirendszerből.

A Lenco L-69 egy hagyományos hanglemezeket lejátszó eszköz, ám a képességei nem merülnek ki ebben, ugyanis a rendszer közvetlenül USB interfészre csatlakozó adattárolóra vagy SD kártyára is digitalizál. A 3,8 kg-os készülék 33 és 45 fordulatos lemezek lejátszására képes, továbbá tartalmaz egy sztereó előerősítőt is.


Lenco L-69

Az L-69 nevű lejátszónak lesz egy GL változata, mely limitált mennyiségben kerül az üzletekbe, és egy ajándék vynil lemezt jár mellé, melyen két jól ismert szám szerepel: a House of the rising sun és a My Guy. A termék 30 000 forintos áron kapható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Lenco

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés