Hirdetés

ASUS ROG verseny vízhűtésre hangolva

Egy vízhűtésre hangolt versenyt hirdetett meg az ASUS, mely alapvetően tekinthető moddingnak, de a cég a teljes gép helyett inkább a folyadékkal való hűtést helyezi előtérbe. Az október első napjáig tartó versenyre bárki nevezhet, akinek valamilyen ASUS alaplapja van, és vízhűtést használ a processzor hűvösen tartásához. A szavazók viszont elsősorban a szépséget és az egyediséget díjazzák, így nem árt szép alkotásokkal előállni, melyről négy olyan fotót kell feltölteni, melyek közül minimum egy világosan jelzi az alaplap márkáját, hiszen csak ASUS által gyártott termékkel lehet nevezni.


[+]

Regisztrálásra az alábbi oldalon van lehetőség, és a nevezők közül az első három helyezett nyer sorrendben egy ASUS Maximus V Formula, egy ASUS Radeon HD 7850 DirectCU II TOP V2, és egy ASUS Maximus V Gene nevű terméket. Mivel a szavazatokat a nem nevező, de az oldalra regisztráló rajongók adják le, így lényegében a közösség dönt a nyertes kilétéről. A rajongók naponta maximum három voksot adhatnak le, és egy gépre csak egyszer lehet szavazni. Ezzel a lehetőséggel pedig érdemes élni, mivel az ASUS egy EK-KIT H3O 360 HFX, egy Swiftech- H2O-X20 Edge HD Series és egy Alphacool NexXxoS Cool Answer 240 LT/ST vízhűtőt sorsol ki a szavazók között.

Annyi már biztos, hogy magyar nevezőt is lehet találni, hiszen az oldalunkról jones965 képviselteti magát, akinek az alkotására itt lehet voksolni. Természetesen a verseny végéig még sok idő van, így akinek van ASUS alaplapja és egy csinos vízhűtés dolgozik rajta, annak mindenképpen megéri nevezni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés