Hirdetés

ASUS ROG Vulcan PRO gamer headset saját hangprocesszorral

Az ASUS zászlóshajóját képző legújabb gamer headsetet, a ROG Vulcan PRO-t már az idei Computex alkalmával volt szerencsénk megtekinteni, most azonban hivatalosan is bejelentették, hogy augusztus közepén Magyarországon is elérhető lesz. A fekete-piros színvilágú fejhallgató minden porcikáját a játékosok igényeit figyelembe véve tervezték, így a gyártó állítása szerint végül egy halálos fegyvert sikerült alkotniuk, amely nagyban segíti a játékosok hatékonyságát.


[+]

A fület körbeölelő „emlékező hab” és a speciális japán gyártmányú műbőrből készült borítás biztosítja, hogy hosszabb játékmenet esetén se fáradjon el vagy fájduljon meg a fül. A hangszórók belsejében 40 mm-es neodímiummágneses meghajtók lapulnak, amelyek a 20 Hz-től 20 kHz-ig terjedő frekvenciatartományban képesek megszólaltatni a hangokat, ehhez pedig mindössze 32 ohmos impedancia társul. A headset 2,5 méteres kábelével együtt 375 grammot nyom.

A szett különlegessége, hogy a csomagban megtalálható a ROG Spitfire USB hangprocesszor is, amely lényegégen egy telepítés nélkül, azaz azonnal bevethető DAC. Használatával három nyomógomb segítségével azonnal elérhető funkciók tárulnak elénk, amelyek különböző igényeket hivatottak kiszolgálni. Az FPS EQ olyan virtuális teret hoz létre, amely játékok folyamán precízebb térbeli pozicionálást tesz lehetővé, a 7.1-es virtuális térhatás mód élethű, torzításmentes, jó térérzetű hangot biztosít a játékban, a beépített erősítőt pedig úgy finomhangolták, hogy illeszkedjen a játékhoz optimalizált, ROG családba tartozó headsetek hangszínéhez.


[+]

A jól illeszkedő fülpárnák miatt valószínűleg már a passzív zajszűrési képessége is egész jó, de a gyártó aktív zajszűréssel is megtámogatta a fülest, hogy nagyobb LAN party-k zaja se menjen a koncentráció rovására. Utóbbi táplálásáról egy AAA elem gondoskodik, amely 40 órányi aktív zajszűrést tesz lehetővé. Az elődmodellhez képest a visszajelzések alapján a lecsatolható mikrofont is áttervezték, ennek szára hosszabb és hajlékonyabb lett, hogy még könnyebben a kívánt pozícióba lehessen hajtogatni.

ASUS ROG Vulcan PRO gamer headset itthon nyár vége felé válik elérhetővé, vételára 44 990 forint lesz, és a csomag egy kemény tokot is magában foglal.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés