Hirdetés

Még olcsóbb FreeSync monitorokat dob piacra az AOC

Az AOC nem is olyan régen jelentett be két FreeSync támogatást élvező modelljét, a 24"-es G2460PF és G2770PF megjelenítőket, amelyek 144 hertzre képes TN+film panellel készülnek. Várható volt, hogy a vállalat még ennél is lejjebb pozicionált termékeket fog piacra küldeni, és nem is vártak ezzel sokáig.


[+]

Az újdonságok 21,5 és 24 hüvelykes méretben készülnek G2260VWQ6 és G2260VQ6 típusjelzéssel, állítható állvány és 144 hertzes támogatás nélkül. A méretet leszámítva kívülről tökéletesen egyforma kijelzőkben a panel típusa persze maradt 1 ezredmásodperces válaszidőre képes Full HD felbontású TN+film, FreeSync támogatás mellett, hivatalosan 60 hertzes maximum frissítéssel. A gyártó az abszolút olcsóságra törekedett, ennek fényében elhagyták a beépített hangszórókat, sőt még a DVI csatlakozót is, de az analóg D-Sub, DisplayPort 1.2a és HDMI 1.4 megmaradt, valamint jutott rá egy 3,5 milliméteres fejhallgató kimenet is.


[+]

Ami az árat illeti, a kisebbik 149 eurós árcédulát kap, a nagyobbikért pedig 179 eurót kell majd fizetni. Az értékesítés októberben kezdődik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AOC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés