Hirdetés

Méretes FreeSync monitort mutatott be a HP

Újabb monitort, avagy Media Display-t mutatott be a HP, ezúttal az Envy családban, ami a korábbi Envy 32-t váltja le. A típusnévből könnyen kitalálható, hogy 32"-es képátlójú kijelzővel lesz dolgunk, aminek egyelőre nem minden egyes technikai paramétere ismert, így csak tippelni lehet a 178 fokos betekintési szögekből, hogy elődjéhez hasonlóan VA típusú panel kerül bele, ami képes a 2560x1440 képpontos felbontásra és a 100%-os sRGB színtér lefedésére.


[+]

A maximális frissítési frekvenciával kapcsolatosan sincs egyelőre információ, de az már biztos, hogy az Envy 32 immáron támogatja az AMD FreeSync-et, aminek a játékosok örülhetnek. Az összeállítás része még a hátrafelé néző két darab 6 wattos hangszóró, ami természetesen már nem a Beats-től, hanem a Bang&Olufsentől származik, illetve van USB hub is, valamint HDMI 2.0, HDMI MHL és DisplayPort bemenetek. A HP szerint a felskálázáson is sokat dolgoztak, hogy a Full HD-s anyagok szépen mutassanak a nagyobb felbontású kijelzőn.


[+]

Az állvány és a talp most is fix, de akinek ez nem tetszik, az akár a falra is szerelheti a monitort az állvány lecsavarozása után. A kezelést megkönnyíti, hogy ezúttal is jár mellé távirányító is, így megfelelő elhelyezés esetén akár az ágyban vagy kanapén heverészve is kezünkbe vehetjük az irányítást.

A új HP Envy 32 Media Display november végétől lesz megvásárolható változatlanul 499 dolláros áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés