Hirdetés

Kisméretű Lan Gear ház extratágas belsővel

A Lan Gear idén végre piacra dobja tágas belsővel megáldott mikroházát, mely DA BOX 100 néven kerül majd forgalomba. A kicsivel több mint 3,1 kg-os termék a microATX méretű alaplap mellett egy 5,25 colos meghajtót képes fogadni, az adattárolókat pedig két 3,5, illetve négy darab 2,5 hüvelykes rejtett rekesz várja.

A 217 mm magas, 288 mm széles és 370 mm mély termékbe ATX méretű tápegység szerelhető, melyet a ház elejében lehet elhelyezni. A szellőzést egy 140 mm-es oldalsó és egy 92 mm-es elülső ventilátor biztosítja, míg a meleg levegőt a hátulra szerelt 120 mm-es légkavarók távolítják el. Igény esetén oldalra tehető még egy 92 mm-es szélgép, mely tovább javítja a légáramlást.


[+]

A ház külsőre kicsinek látszó mérete ne tévesszen meg senki, ugyanis a termékben a leghosszabb grafikus kártya is elfér, beleértve a nemrég megjelent Radeon HD 5970-et is. Ezenkívül a belső kialakítás következtében rendkívül méretes processzorhűtőt vagy vízhűtőrendszert is lehet alkalmazni.

A Lan Gear DA BOX 100 nevű házat négyféle változatban lehet előrendelni. A Classic verzió alapfelszereltséget kínál, azaz csak a fekete külsejű házat tartalmazza 160 dollárért. 10 dollárral többért már teljesen fekete festésű Full Black modell jár, amihez plexis oldallap tartozik. A 180 dolláros áron már a ventilátorok is részei a háznak, és lehet választani a sima és a részben átlátszó oldallap között. Az előrendeléseket a vállalat december közepéig teljesíti, míg a bolti karrier jövőre kezdődik meg.

Előzmények

Hirdetés