Hirdetés

Hőmérsékletfigyelés Alphacool módra

A miniatűr kijelzővel szállított hőszenzorok közül az egyik G1/4" szerelékkel érkezik.

Az Alphacool két új hőmérsékletet monitorozó szenzorral bővítette portfólióját, amelyek nemes egyszerűséggel a Core Temperature Sensor with C/F Display, illetve Core Temperature Sensor G1/4 IT/IT with C/F Display névre hallgatnak.


[+]

Az előbbi egy lapos és flexibilis érzékelővel érkezik, amelyet az 1 méter hosszúságú vezeték közreműködésével szimplán csak a mérni kívánt komponensre helyezünk, míg az utóbbit (amelynek 3 cm-rel rövidebb a kábele) bármilyen vízhűtő rendszerbe integrálhatjuk a megfelelő G1/4" adapter segítségével, függetlenül attól, hogy az merev csöves-e vagy sem.


[+]

A szenzorokat (10 kiloohmos NTC termisztor) egy 12 voltos, négytűs molex csatlakozó látja el energiával, és az adatok egy picike, színes kijelzőn jelennek meg 0,1°C-os pontossággal (a -50-től 110°C-ig terjedő tartományban), bármiféle szoftveres támogatás nélkül.


[+]

Adalék a történethez, hogy Fahrenheitban is kérhetjük az eredményeket, továbbá a pöttöm képernyőcskét színskálával látták el a tervezők. Az árak tekintetében 12 és 20 euróra lehet számítani – természetesen a G1/4"-os szerelékkel ellátott variáns a drágább.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés