Hirdetés

Állatos lejátszó karácsonyra

Vannak termékek, amelyek külsejéből süt, hogy kinek szánják őket. Az biztos, hogy a Pet Baby-t nehéz lenne tipikusan üzleti eszköznek definiálni, hiszen nem látja maga előtt a képet az ember, ahogy egy öltönyös bróker vagy bankár a repülőn vagy a vonaton ilyennel babrál. Sokkal inkább helye van egy gyerek kezében, úgyhogy ez akár remek karácsonyi ajándék is lehet.

Novelview SV-906
Novelview SV-906

A gyártó Hello Kitty, malac, panda és tigris formába öntötte azt eszközt, de valahogy az arcuk nem túl barátságos. Talán a logót nem volt a legjobb ötlet a szájuk helyére applikálni. Digitális kijelző nincs rajta, ebből fakadóan valószínűleg könyvtárstruktúrát sem képes kezelni. A felhasználó 2 vagy 4 GB-os verziók közül választhat, és található rajtuk egy digitális kártyaolvasó, illetve egy USB port is, amelyek segítségével közvetlenül lejátszhatóak az adattárolókról zenék. Az utóbbi interfész arra is alkalmas, hogy más lejátszót vagy akár egy notebookot csatlakoztassunk hozzá, azaz szimplán egy hordozható hangfalként is tekinthet rá az ember.

Maximális kimeneti teljesítményük mindössze három watt. A vezérlőgombok fémből készültek és mivel távirányító nem jár hozzájuk, ezért csak ezek nyomkodásával lehet elindítani/leállítani a számokat vagy ugrálni közöttük. Csak az MP3 formátumú zenei anyagok közveltelen lejátszására adnak módot, viszont került beléjük egy FM tuner is, azaz rádiózni is lehet velük. Első blikkre feltűnik, hogy nem komoly eszközökről van szó, azonban kialakításuknál fogva mégis kicsit különlegesek, sőt a 22 dolláros áruk sem mondható vészesnek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés