Hirdetés

Év végi terméközön a Lencótól

Év vége felé közeledve, decemberben is rengeteg új terméket mutatott be a Lenco, amik – ahogy eddig is – főleg multimédiás jellegűek.

Egy éve jelent meg az IPT-1, avagy az iPod Tower-1, amelyre a népszerű zenelejátszót (és az iPhone-t is) kapcsolva kihangosíthattuk azt. Ennek most megérkezett a frissített kiadása, a kívülről-belülről megújított IPT-2-es modell. A torony 2.1-es hangrendszert rejt, amelynek összteljesítménye 60 watt (RMS). A dokkolón keresztül egyúttal tölti is a lejátszót, van továbbá benne RDS- és PTY-képes FM rádió 10 memóriával, óra, SD/MMC kártyaolvasó, 2.0-s USB aljzat és AUX bemenet, valamint távirányító is jár hozzá. A következő év januárjától lesz elérhető, ajánlott fogyasztói ára 50 000 forint körül alakulhat.

Lenco IPT-2 nagy teljesítményű dokkoló [+]
Lenco IPT-2 nagy teljesítményű dokkoló [+]

Az IPD-5200-as hordozható iPod dokkoló sem első a sorban, hiszen nyáron láthattuk az IPD-5100-at is már. Az új készülék elemekkel (6 db AA) is ellátható, így bárhova elvihető és használható is. Megfelelő minden iPod és iPhone dokkolására, illetve töltésére. Van szintézeres FM rádiója, két darab 2 wattos hangszórója, a fekete mellett pedig kék és rózsaszín festéssel is kapható lesz méghozzá 17 000 forintos áron.

Lenco IPD-5200 hordozható iPod dokkoló [+]
Lenco IPD-5200 hordozható iPod dokkoló [+]

Az MCi-210 a cég legújabb kisméretű hifitornya, amely azon túl, hogy rendelkezik a klasszikus hifi funkciókkal, egyúttal iPhone/iPod dokkolóval is fel van szerelve. Sőt, USB-s tárolók és SD kártyák fogadására is felkészítették a tervezők. Ezek együttes használatával például a CD lejátszóról rögtön MP3 formátumba konvertálhatjuk a zenéket, melyeket a memóriakártyára lehet menteni. A fekete előlapon csupán érintőgombok találhatók, a jó hangzásról pedig a D osztályos erősítő gondoskodik. Az MCi-210 januártól lesz kapható, 37 000 forintért lehet majd megvásárolni.

Lenco MCI-210 hi-fi torony dokkolóval [+]
Lenco MCI-210 hi-fi torony dokkolóval [+]

A PA-80 személyi hangosítással kisebb rendezvények, házibulik is összehozhatóak. A termék rendelkezik USB és SD kártya bemenettel, és van loop, illetve sebességszabályozási funkciója is, továbbá két mikrofonbemenetre is futotta a tervezők erejéből. Az összteljesítménye 70 watt, beépített akkumulátorának köszönhetően pedig bárhol, akár a szabadban is alkalmazható, mivel hálózati tápellátás nélkül is működik akár 12 órán keresztül is. A PA-80 megjelenése idén esedékes, fogyasztói ára pedig 70 000 forint lesz.

Lenco PA-80 Személyi hangosítás [+]
Lenco PA-80 Személyi hangosítás [+]

 

Lenco PA-80 Személyi hangosítás [+]
Lenco PA-80 Személyi hangosítás [+]

A cég Xemio médialejátszóinak sorozata is bővült egy új taggal. A Xemio-965 Touch MP5 lejátszó 3”-es érintőképernyővel van felszerelve, 8 GB memóriája van, és microSD kártyával további 8 GB-tal bővíthető a kapacitása. Teljes töltéssel 3 órát videózhatunk vagy 7 órán keresztül hallgathatunk zenét vele. Kezeli a népszerű zene-, video- és képformátumokat is. Piros, kék, rózsaszín, fekete és fehér színekben lesz kapható még év vége előtt, 30 000 forintért.

Lenco Xemio-965 Touch MP5 lejátszó 8 GB [+]
Lenco Xemio-965 Touch MP5 lejátszó 8 GB [+]

Egy házimozi rendszer is érkezett, mégpedig az MDV-15. A 2.1-es csatornás hangrendszer 10 wattos teljesítményű (RMS). Van lehetőség USB és SD kártya csatlakoztatására, illetve ezzel is lehet például CD-ről rippelni. A lejátszó számos lemez- és fájlformátumot támogat. Az MDV-15-ért 32 000 forintot kell fizetni, megjelenését a következő hónapra ígérik.

Lenco MDV-15 házimozi rendszer [+]
Lenco MDV-15 házimozi rendszer [+]

A hetedik termék egy tévé, bár nem intézte el a Lenco ilyen egyszerűen, ugyanis a DVT-2681 már beépítve tartalmaz egy slot-in DVD lejátszót is. A 26”-es LCD TV alkalmas ráadásul a nagyfelbontású, digitális földfelszíni sugárzású adások (DVB- T) vételére, sőt CI interfészén keresztül tovább bővíthetők az adások fizetős, kártyás szolgáltatásokkal is. A képernyő felbontása 1366x768 pixeles, a hangszórók pedig 6-6 wattos teljesítményűek. A tévé rendelkezik három HDMI, egy S-Video, egy VGA, két SCART, illetve egy komponens bemenettel is. A termék már decembertől megvásárolható.

Lenco DVT-2681 26” DVBT (mpeg4) LCD TV-Dvd kombó) [+]
Lenco DVT-2681 26” DVBT (mpeg4) LCD TV-Dvd kombó) [+]

Végül pedig a DF-705 is az újdonságok között van, ami nem más, mint egy digitális képkeret. A képernyő 7”-es képátlójú, 16:10-es képarányú, felbontása pedig 800x480 pixeles. USB-s tároló vagy memóriakártya is kapcsolható rá, a könnyebb vezérlés érdekében pedig egy távirányítót is mellékelnek hozzá.

Lenco DF-705 7” nagy felbontású digitális képkeret [+]
Lenco DF-705 7” nagy felbontású digitális képkeret [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Lenco

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés