Hirdetés

Sokoldalú Bmorn PMP közeleg

A Távol-keleten berobbant a PMP piac, ez már biztosnak látszik. Az elmúlt időszakban ipari mennyiségű termék jelent meg, amelyek között sok a kacat, de akadnak egészen használhatónak tűnő darabok is.

A kínai Bmorn BM-532 névre hallgató eszköz 3,6 hüvelykes LCD kijelzővel rendelkezik, amely 480x272 képpont megjelenítésére képes. Tárolókapacitása alapkiszerelésben mindössze 4 GB, azonban ez a beépített kártyaolvasónak köszönhetően, akár 32 GB-ig bővíthető.

Bmorn BM-532
Bmorn BM-532

Ha zeneszámok jönnek szóba, akkor a termék a kötelező MP3, és WMA mellett az OGG, APE, FLAC, WAV, AC3 és AAC kiterjesztésű anyagokkal boldogul el, tehát támogatja a veszteségmentes formátumokat is, amely minden bizonnyal nagy örömet okoz a vájt fülű felhasználóknak. Audiovizuális tartalmak esetén az AVI, RM, RMVB, FLV, MP4, ASF, MOV, 3GP, MKV, VOB, MPG, MPGE és DAT szabványok kezelése megoldott. Sőt a vállalat közleménye szerint a firmware frissítése után a későbbiekben ez a lista bővülhet is.

Állóképek esetén sem jön zavarba a Bmorn BM-532. Az eszköz JPG, BMP, PNG és GIF kiterjesztésű fájlok megjelenítésére képes, és a TXT valamint a PDF sem okoz neki gondot, úgyhogy akár e-book olvasóként is tekinthetünk rá. A háttérkép a felhasználó igényei szerint módosítható, így mindenki személyre szabhatja a készüléket. A modell támogatja a 720p felbontású videók lejátszását. Tehát ha egy HD Ready vagy Full HD tévével összekötjük, akkor azon megjeleníthetjük a BM-532-n tárolt tartalmakat.

Bmorn BM-532
Bmorn BM-532

Képes a multitaskingra is, azaz egyszerre hallgathatunk rajta zenét és olvashatunk valamit a segítségével. Az integrált tunernek köszönhetően rádiózás sem akadály, a mikrofon miatt pedig diktafonként is használható. Ez már eddig is egész ígéretesen hangzik, az azonban még jobb, hogy Kínában már akár 35 dollárért is megvásárolható ez a PMP. Persze ha itthon is felbukkanna, akkor minimum a dupláját kellene érte fizetni, de még mindig igen alacsonynak tűnik az ár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Bmorn

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés