Hirdetés

Beszínezett hangok

Az ONN (Owen) egyértelműen különlegesnek számít a csilliárdnyi médialejátszót gyártó távol-keleti cég között. No ez nem a különleges technikai specifikációkkal vagy a hihetetlen innovációs újdonságokkal magyarázható, egyszerűen arról van szó, hogy az anyavállalat dán, amely két éve egy fejlesztő központot hozott létre Kínában, így a termékeket ott gyártják. Mára már nem sok európai vállalat maradt a szórakoztatóelektronikai piacon, sőt  az ilyen jellegű kütyük szegmensére ez hatványozottan igaz.

A közelmúltban bemutatott Q1 névre hallgató hordozható audiolejátszók azonban sokban nem különböznek vetélytársaiktól. A fémházba költöztetett készülék számos divatos színben elérhető, így vehető belőle a hagyományos fekete mellett ezüst, azúrkék, ibolyaszín, vagy mély bordó. Egy csíptetővel könnyedén a ruhára aggatható, így akár öltözködési kiegészítőként is használhatja az, aki erre vágyik.

ONN Q1
ONN Q1

Bár a Q1-et MP3 lejátszónak nevezik, ez azért nem fejezi ki hűen a termék tudását, hiszen emellett képes a WMA, WAV, APE és FLAC fájlok lejátszására is. Rendelkezik előre eltárolt equalizer beállításokkal is, került bele egy FM tuner, így rádiózni is lehet vele, sőt az integrált mikrofonnak köszönhetően diktafonként is használható. Belső memóriája 2 GB, az akkumulátora pedig maximálisan feltöltött állapotában 18 órányi folyamatos működést biztosít, sőt öt perc töltés után is száz percre elég energiát képes eltárolni. Az ONN (Owen) Q1 Kínában már kapható, és lehet, hogy Magyarországon is sikere lenne, hiszen a távol-keleti országban mindössze 28 dollárt kell érte fizetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ONN

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés