Hirdetés

Alienware csúcsgép dupla videokártyával

A csúcskategóriás számítógépekre szakosodott Alienware dupla videokártyával szerelt számítógépekkel bővítette kínálatát. Az Area-51 ALX-ben két darab NVIDIA GeForce 6800 Ultra kap helyet, amelyeken egyenként 256 MB GDDR3 memória teljesít szolgálatot, és a két PCI Express aljzatba illeszkedő 3D-gyorsító SLI (Scalable Link Interface) csatlakozóval van összekötve a nagyobb grafikus teljesítmény érdekében.

A rendszer szíve egy Intel Xeon processzor, amely támogatja a Hyper-Threading és az EM64T technológiát, 800 MHz-es FSB-vel, illetve 1 megabájtos L2-cache-sel rendelkezik, és 2,8-3,6 GHz között többféle típusa választható. Az Alienware X2 alaplap az Intel E7525 lapkakészlete köré épül; 1, 2 vagy 4 GB regiszteres DDR2-400-as ECC SDRAM kap rajta helyet. A rendszer stabilitását folyadékhűtés növeli.

A gyártó honlapján többféle konfiguráció összeállítható: Serial ATA-merevlemez egyedül vagy párban (RAID 0 tömbben) is rendelhető, optikai meghajtók közül egy vagy több CD- és/vagy DVD-író választható, a beépített hatcsatornás hangrendszer pedig a Creative valamelyik külső, FireWire felületű nyolccsatornás SB Audigy 2 ZS audiovezérlőjével helyettesíthető. A további kiegészítőkkel bővíthető PC-t Windows XP Professional SP2 operációs rendszerrel szállítja az Alienware – 5040 dolláros kezdő áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés