Hirdetés

Elegáns HTPC házak a Lian Li tálalásában

A Lian Li igazán sebes fejlesztési tempót diktál, hiszen a PC-V351 személyében már a hetedik házcsaládjukat jelentik be idén. A 3,6 kg-os tömeggel rendelkező termék a microATX méretű alaplap mellett négy 5,25 colos meghajtót képes fogadni. A kialakítás következtében azonban a meghajtórekeszek nem elöl, hanem a ház jobb és bal oldalán helyezkednek el.

A 262 mm magas, 279 mm széles és 373 mm mély termék bal oldalán található I/O panelje – a hangkimeneten és a mikrofonbemeneten kívül – két USB 2.0 és egy FireWire csatlakozót kínál. A hűvös levegőt az előlap mögött elhelyezett két darab 12 cm-es ventilátor biztosítja, melyek motorja percenként 1000 fordulatot tesz meg.

A 3,5 hüvelykes merevlemezből kettő helyezhető a 8 cm-es ventilátorral hűtött beépítőkeretbe. A hátulsó légkavaró az elöl elhelyezkedő társakhoz hasonlóan szintén 1000 fordulat/perces fordulatszámmal rendelkezik.

A piros, fekete és ezüst színben gyártott Lian Li PC-V351 HTPC ház már kapható a nagyobb webáruházakban, az ajánlott fogyasztói ára 120 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés