Hirdetés

Az ultramobil eszközök felé nyit az új AIDA64

A FinalWire kiadta az AIDA64 néven újjáéledt rendszerdiagnosztikai program legújabb, 5.00-s verzióját. A frissítés ezúttal túl sok új hardvert nem támogat, ami persze arra is visszavezethető, hogy a nemrég megjelent termékek támogatását már korábban megoldották. Ugyanakkor kiemelendő, hogy javult a Crucial SSD-k, illetve az LGA2011-3 foglalatú platformok támogatása. Mindemellett előzetes támogatásban részesülnek az Intel Skylake, Braswell, Cherry Trail és Denverton kódnevű megoldások.

Bővült a külső LCD kijelzők támogatása is a Smartie Hardware, a Gravitech és a Leo Bodnar megoldásokkal, de a legnagyobb újítás vitathatatlanul az adott PC-k tableteken és okostelefonokon keresztüli monitorozása. Erre vonatkozóan két opció lehetséges. A RemoteSensor interfész webszerveren keresztül üzemel és lényegében bármilyen olyan mobil eszközzel kompatibilis, amely valamilyen formában eléri az internetet. Alternatívaként használható a Logitech Arx Control interfész is, de ez csak Android és iOS rendszerekkel érhető el.

Az operációs rendszerek szempontjából újítás a hitelesítés felület, amely információt biztosít az összes telepített szoftver tanúsítványairól.

A Windows 10 és Windows Server 2015 előzetesét támogató, Windows 8.1, 8, 7, Vista, XP, 2000, Me, NT 4.0, 98 és 95 operációs rendszerrel kompatibilis AIDA64 5.00-s verziója letölthető a hivatalos weboldalról. A megszokott próbára is van lehetőség, ami 30 napig tart. A program automatikus frissítésre is képes, melynek segítségével az AIDA64 folyamatosan naprakészen tartható. Választható a frissítések keresési gyakorisága, illetve opcionális frissítési csomag mentése helyi mappába.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés