Hirdetés

Megjelent az AIDA64 5.20-as verziója

A FinalWire kiadta az AIDA64 néven újjáéledt rendszerdiagnosztikai program legújabb, 5.20-as verzióját. A frissítés ezúttal a hardverek jobb kezelésére fókuszált, így az Intel Braswell, Broadwell-H, Cherry Trail és Skylake fejlesztésekre vonatkozóan bővített támogatás érhető el, illetve a tesztek bővebb optimalizálása is megtörtént az Intel Broadwell és az AMD Carrizo lapkákhoz. Mindemellett elérhetővé vált az AMD Nolan fejlesztésének előzetes támogatása is.

A frissítés természetesen most is támogatja a legújabb hardvereket, így a nemrég bemutatott NVIDIA GeForce GTX 960 és Titan X jelzésű VGA-kat, továbbá a Corsair Neutron XT, a Crucial BX100 és MX200, illetve a SanDisk Ultra II SSD-k bővített kezelést kaptak. Ezek mellett a Thermaltake DPS-G tápegység érzékelőinek támogatása is megoldott.

Lényeges fejlesztés, hogy a friss AIDA64 képes a CUDA 7 és az OpenCL 2.1 támogatására, így az ehhez kapcsolód információs felületekben az új API-kra vonatkozó adatok is elérhetők.

Akcióban a szenzorpanel a Razer LCD-jén
Akcióban a szenzorpanel a Razer LCD-jén

Bővült a külső LCD kijelzők támogatása is az Odospace megoldásokkal, továbbá elérhetővé vált az AquaStream XT, MPS, PowerAdjust 2 és PowerAdjust 3 vízhűtőkhöz tervezett pumpák érzékelőinek támogatása. Az érzékelőkkel kapcsolatos újítás, hogy egyes elemeknél megoldhatóvá vált a 0,01°C-os pontosságú hőmérsékletmérés.

A Windows 10 és Windows Server 2015 előzetesét támogató, Windows 8.1, 8, 7, Vista, XP, 2000, Me, NT 4.0, 98 és 95 operációs rendszerrel kompatibilis AIDA64 5.20-as verziója letölthető a hivatalos weboldalról. A megszokott próbára is van lehetőség, ami 30 napig tart. A program automatikus frissítésre is képes, melynek segítségével az AIDA64 folyamatosan naprakészen tartható. Választható a frissítések keresési gyakorisága, illetve opcionális frissítési csomag mentése helyi mappába.

A FinalWire az AIDA64 5.20 mellett azt is bejelentette, hogy az androidos AIDA64 nagy sikereket ért el, így máris elérhető a 1.12-es verziója, amely magyar nyelvet is támogat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés