Hirdetés

A Windows frissítésekre készül az AIDA64 4.30

A FinalWire kiadta az AIDA64 néven újjáéledt rendszerdiagnosztikai program legújabb, 4.30-as verzióját. A frissítés szokás szerint támogatja a legújabb hardvereket, így a nemrég bemutatott Radeon és GeForce VGA-kat, a Socket AM1 foglalatú alaplapokat, illetve Crucial M550-es és Intel 730-as SSD-ket. Ezenkívül számos megjelenés előtt álló termék előzetes kezelése is megoldott, beleértve az AMD Carrizo és Toronto APU-kat, illetve az Intel Skylake, Cherry Trail és Denvertons lapkákat. Mindezek mellett továbbfejlődött az Intel Broadwell támogatása a tesztekben.

Lényeges fejlesztés, hogy az új AIDA64 támogatja Windows 8.1 és Windows Server 2012 R2 operációs rendszerekhez készült, Update 1 jelölésű szervizcsomagokat, valamint a CUDA 6 platformot.


[+]

Az AIDA64 4.00 nagy újításaként bevezetett OpenCL-es GPGPU-s mérések is kiegészültek egy új teszttel. Az SHA-1 hash számítását tipikusan kedvelik a grafikus processzorok, és számos valós alkalmazás épít ezen a ponton a teljesítményükre, hiszen hatványozottan gyorsabban dolgoznak bármelyik központi processzornál.

A Windows 8.1, 8, 7, Vista, XP, 2000, Me, NT 4.0, 98 és 95 operációs rendszerekkel kompatibilis AIDA64 4.30-as verziója letölthető a hivatalos weboldalról. A megszokott próbára is van lehetőség, ami 30 napig tart. A program automatikus frissítésre is képes, melynek segítségével az AIDA64 folyamatosan naprakészen tartható. Választható a frissítések keresési gyakorisága, illetve opcionális frissítési csomag mentése helyi mappába.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés