Hirdetés

Androidra is elérhető az AIDA64

A FinalWire a mai napon bejelentette az AIDA64 androidos változatát, amely ráadásul teljesen ingyenes formában érhető el az ultramobil eszközökre. A funkcionalitás szempontjából az androidos verzió közelében sincs a windowsosnak, de az eszközadatok listázása (rendszerchip paraméterei, memóriaadatok, operációs rendszerre vonatkozó információk) rendkívül alapos, illetve a dizájn is nagyon egyszerű és letisztult, a funkcióját legalábbis mindenképp ellátja.

Hiányoznak azonban a teljesítménytesztek, illetve a windowsos verziótól már megszokott egyéb nyalánkságok. Persze nagy kérdés, hogy ezekre lenne-e igény Androidon. Valószínűleg a továbbfejlesztésre már vannak tervek, ezzel kapcsolatban pedig kíváncsian várjuk a további fejleményeket.

Az AIDA64 androidos változatának telepítéséhez minimum Android 2.1-es operációs rendszer szükséges. A felhasználói felület optimalizálva lett okostelefonra, tabletre, tévére és okosórára. Az applikáció a Google Play áruházából tölthető le.

A FinalWire a fentiek mellett elmondta, hogy az iOS-t használó felhasználóknak sem kell aggódni ugyanis erre a platformra is érkezik majd az AIDA64. Természetesen ennek megjelenéséről is be fogunk számolni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés