Hirdetés

Új fejezet kezdődik az AIDA64 történelmében

A Finalwire korábban már elérhetővé tette az AIDA64 androidos változatát, amelyhez most megérkezett az iOS és Windows Phone operációs rendszerekkel kompatibilis verzió is. Természetesen ezek is éppúgy ingyenesek lesznek, mint a Google áruházából beszerezhető program.

A Microsoft és az Apple platformjára készült verzió lényegében azt a funkcionalitást kínálja, amit a felhasználók az androidos változat esetében tapasztalhattak. Funkcionalitás szempontjából még mindig a PC-s verzió a legjobb, és ez valószínűleg a jövőben sem fog megváltozni, de a mobil applikáció is fejlődni fog.


[+]

Az AIDA64 iOS-es kiadása az Apple áruházából tölthető le az iOS 7.0 vagy újabb verziójú operációs rendszert futtató készülékekre. A Windows Phone verzió a Microsoft áruházában érhető el, és a Windows Phone 8.1 vagy a Windows 10 Mobile Preview operációs rendszert futtató eszközökre telepíthető.

Az AIDA64 elkészül majd a Microsoft univerzális áruházára is, de csak az év második felében kerül sor. Ez a verzió a tervek szerint minden Windows 10-et futtató eszközre telepíthető lesz.

Az AIDA64 egyébként a 20. születésnapját is ünnepli, hiszen a szoftver ősének tekinthető ASMDemo a fejlesztése 1995 júniusában kezdődött el, és az akkor még DOS-os környezetben futó, a PC-k hardveréről és a szoftverkörnyezetről alapvető információkat nyújtó program 1996-ban vált nyilvánosan elérhetővé.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés