Hirdetés

Megfizethető és tágas házakkal újít az Aerocool

Az Aerocool bemutatta a PGS-V sorozatba tartozó VS-92 jelzésű midi méretű toronyházát, mely elérhető lesz teljesen fekete és teljesen fehér színben, ablakos (Window Edition) vagy perforált (Mesh Edition) oldallapos kivitelben egyaránt. Az ATX és microATX méretű alaplapokat fogadó, 455 mm magas, 200 mm széles és 460 mm mély ház nem szűkölködik helykínálatban, összesen nyolc darab 5,25"-es meghajtóhely áll rendelkezésre, amelyekbe a mellékelt beépítőkeretek segítségével hat darab 3,5" vagy 2,5"-es tároló építhető be, ezenkívül 400 mm hosszú bővítőkártyákat és 158 mm magas CPU-hűtőket is képes elnyelni.

Aerocool VS-92 Black Mesh és Window Edition Aerocool VS-92 Black Mesh és Window Edition
Aerocool VS-92 Black Mesh és Window Edition [+]

Aerocool VS-92 White Mesh és Window Edition Aerocool VS-92 White Mesh és Window Edition
Aerocool VS-92 White Mesh és Window Edition [+]

A tápegység a mai trendeknek megfelelően alul kapott helyet, és a tervezők egy mosható szűrő formájában gondoskodtak a porvédelméről is. A hűtést sem aprózták el, a Mesh Edition 12, a Windows Edition 10 darab 120 mm-es ventilátorhellyel kecsegtet, valamint a felső lemezre a vízhűtés radiátora is felfogatható. A költséghatékonyság jegyében légkavaróból csak egy jár a házhoz gyárilag, a többi beszerzése a vásárlóra hárul.


[+]


[+]

A beltérben felfedezhetők az elmaradhatatlan kábelbújtató rések, a vízhűtés tömlőinek fenntartott nyílások, valamint a processzorhűtő szerelőnyílása. Az előlap felső traktusában az I/O panel is megtalálható két darab 3,5 mm-es jack aljzattal, egy pár USB 3.0 kapuval és egy hőfokkijelzővel kiegészítve – mely a házban uralkodó belső hőmérsékletet jelzi ki.


[+]

Az Aerocool VS-92 Mesh Edition 38 euróba kerül, a Windows Editionért pedig 40 eurót kell fizetni alapszíntől függetlenül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés