Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • eurolac

    senior tag

    válasz Mans20 #3653 üzenetére

    Próbálom számodra leírni azt amire eddig rájöttem a kezelésével kapcsolatban. Azért is nem priviben írom neked, hogy ha valamit esetleg nem jól írok/mondok számodra, az aki tudja a tutit javítson ki nyugodtan. :K
    A settings-ben ha az első basic fülön vagy és csak az első lehetőség a Standard Control van bepipálva akkor a jobb sarokban jön fel ablak de a deny gombnál visszaszámol!!!!! Gondolom azért, ha nem vagy a gépnél és kérdez(ne) valamit és nem kap bevitelt inkább tilt! De ezt szerintem nem jegyzi meg.
    Ha alatta a manual control -ra van állítva, de az "disable auto-response" nincs bejelölve: akkor is a jobb sarokban jön az ablak azzal a különbséggel, hogy most az allow gomb számol vissza.
    Ha ugyanitt bepipálod a disable auto-response-t, na akkor dobja középre a nagy ablakot és tartja mindaddig (tehát nem számol vissza) amíg te nem kattintasz!

    A következő advanced fülön én bepipáltam a legfelső opciót. Sajnos most nem tudom pontosan leírni neked, hogy mi is az mert más gépnél vagyok, de megkérdeztem a blattidát vele kapcsolatban és azt írta vissza, hogy növeli az is a biztonságot. :K
    Annak a lehetőségnek a bekapcsolása után azt vettem észre, hogyha valamilyen progim frissült a következő gépbekapcsoláskor megkérdezte a Privatefireall, hogy meg akarom e tartani a változtatásokat? Én úgy gondolom (ez nem biztos), hogy érzékelte, a rendszerben módosítás volt, közli velem a program nevét és nyugtázhatom, hogy meg akarom e tartani az új verziót pl.

    Én eddig két színű riasztási ablakkal találkoztam: szürke és piros. Gondolom a pirosakra jobban oda kell figyelni.
    A process monitornál ha felhúzod a csúszkát médiumról high-re, sokkal többet kérdez, de ez növeli a biztonságot.
    Nekem 3 nap alatt végigkérdezte a dolgokat, most már nyugi van!
    Ja, van benne tréning mód is, de én inkább végignyomkodtam odafigyelve!
    Nekem még a frissítése nem világos. Megkérdeztem a nagyokat, várom a válaszukat! Programon belül nem találtam frissítési lehetőséget, úgyhogy simán rátelepítettem a január 5-ei legújabb verziót. Újraindítottam, csináltam egy reg takarítást utána. Szerencsére minden rendben van vele! :K :C
    Remélem a magam szerény módján tudtam segíteni valamit.

    Közben kaptam értesítést és szakember topicktársunk azt írta, hogy így is lehet frissíteni új verzióra nincs gond belőle szerinte.

    [ Szerkesztve ]

    Eurolac

Új hozzászólás Aktív témák