Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • patrikcoc

    aktív tag

    Sziasztok! Gondoltam leírom a tapasztalataimat az új androidos boxxal kapcsolatban... 2.0.633-as app van rajta mint a régin, viszont Android 11-el.
    Ezek a hibák megoldódtak az összes TV-mmel:
    -480p hiba (viszont sima LED 4K LG-n néha átrakja 1080p60-ra a képfelbontást...)
    -Random app összeomlás
    -Bekapcsolás utáni késve érzékelés, majd kifagyás
    -Hangcsúszás
    -Karikázásnál megállás, ha a box a TV előtt kapcsol be
    -5.1 (nem akad, nem laggol csatornaváltáskor mint az SDMC-s boxon)
    -Éjjel nem kapcsolja be CEC-en a TV-t, mint a régi box, és nincs az óránkénti ~fél mp kép+hang akadás, mint a régi boxokkal.
    Illetve sokkal gyorsabban kapcsol be, a háromszögeket + Telekom TV splash screen-t nem is látom, csak a player felületét. [link]
    Van Dolby Vision opció is, és az 5.1-et már a box is fel tudja dolgozni (tudom állítani a box hangerejét). Box LED fényerejét állítani lehet (30%-100%), de kikapcsolni nem.
    Új hibák:
    -Passthrough módban nyomni kell egy volume+ gombot, mert a következő bekapcsolásnál nincs hang (Automatikusra állítva nincs gond, és megy az 5.1 is)
    -Bekapcsolás után néha 2x tölti be a player felületét, és ilyenkor az egyik tűnik csak el, a másik beragad... 2x vissza gomb megoldja.
    Sajnos itt is megvan a csatornaváltás-crash, amikor a mini EPG nem írja a jelenlegi műsort, de ezt a régi box is csinálta a 2.0.633 után.
    Összességében eddig meg vagyok velük elégedve, ezeket a hibákat el tudom viselni (persze jó lenne, ha minél hamarabb javítanák őket :D )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák